De Vormco. van Shenzhenbede, Ltd

Één Leverancier van de Einde Totale Oplossing van Injectie Vorm en het Stempelen Matrijzen

Thuis

Shenzhen Bede Mold Co., Ltd

Ik ben online Chatten Nu
Hallo, dankt Alice, u voor uw snelle reactie en hielp ons de injectievorm ontwerpen en vervaardigen binnen 1 maand. Wij ontvingen het en gebruikten het om het perfecte telefoongeval te vormen, zich verheugt op daarna het werken van met u tijd.

—— Sharon Kannamali

Carrie, steekproef is van de aangepaste gidsspelden ontvangen. Ik zal de informatie aan u na de test bijwerken. Dank u voor uw samenwerking, ben ik van mening dat uw bedrijf zeer professioneel is en hoopt om een goed resultaat te hebben.

—— Gunst Nguyen

Shenzhen Bede Mold Co., Ltd

Shenzhen Bede Mold Co., Ltd
Shenzhen Bede Mold Co., Ltd
1 2
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : BD
Aantal werknemers : 600~800
Jaarlijkse omzet : 8,000,000-15,000,000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 50% - 60%

  Co. van de de Precisievorm van Shenzhenbede, Ltd is een fabrikant die van precisievormen en toebehoren R&D, productie, verkoop en de dienst integreren. 

  Na 10 jaar van het harde werk, is het een OEM verwerkingspartner voor vele binnenlandse en buitenlandse vormdelen geworden. Het bedrijf heeft CNC draaibankverwerking, CNC de verwerking van de malenmachine, de asverwerking van de precisiespiegel, en het steunen post-verwerkend centrum.

  Er zijn vele die ontwerpteams door technische deskundigen worden gevormd die in de vormindustrie 15~20 jaar zijn geweest. Het bedrijf kan een groot aantal precisievormen en toebehoren, automatische delen ondernemen die aanpassing verwerken.

 

China Shenzhen Bede Mold Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Contactgegevens
Shenzhen Bede Mold Co., Ltd
Direct Stuur uw aanvraag naar ons